Posts

Showing posts from September, 2014

SET KESIHATAN OPTIMUM SHAKLEE-SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA

Image
ASSALAMUALAIKUM W.B.T. & Salam Sejahtera..
Kali ini saya nak kongsi tentang rahsia kesihatan untuk seisi keluarga..ya..maksudnya, untuk semua orang yang ada dalam keluarga kita...ibu2 yang memningkan kesihatan keseluruhan,boleh mencuba mengambil set ini bagi memastikan setiap ahli dalam keluarga kita sihat, ceria, cerdas, cantik, dan  bertenaga. hehehe..memperkenalkan..... tadaaa.....
Set Kesihatan Optimum Shaklee



Kebaikan:



·Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh ·Membantu anda berasa lebih bertenaga ·Menguatkan sitem imun
·Membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat

Kepentingan setiap vitamin shaklee kepada tubuh

Energizing Soy Protein (ESP) .· ·Mengandungi 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. ·

TESTIMONI OSTEMATRIX SHAKLEE-BUKAN SEKADAR KALSIUM BIASA

Image
ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SELAMAT SEJAHTERA..

Kalsium..salah satu kelas makanan yang penting untuk di ambil oleh badan kita. Kalsium penting untuk kesihatan gigi dan tulang.Ia boleh didapati terutamanya dari sumber tenusu. Kita mungkin mengambil susu setiap hari, tetapi kita mungkin tidak tahu samada kalsium yang kita ambil itu diserap oleh badan atau sebaliknya, MAKANYA..hehehe..kita memerlukan makanan tambahan yang boleh membekalkan kalsium yang cukup untuk menjamin kesihatan yang optimun.. kalau kalsium tak cukup, kita mungkin akan mengalamai OSTEOPOROSIS dan SAKIT GIGI laaaa.....
OSTEMATRIX Shaklee,dapat membekalkan anda sumber kalsium yang diperlukan oleh badan kita.Saya dah amalkan produk hebat ni..Sebagai seorang ibu kepada 3 orang anak yang bijak aktif,dan berkerjaya, serta masih menyusukan bayi, saya memang tidak boleh miss dgn vitamin kegemaran ni..saya ambil sebelum tidur untuk memastikan pagi saya sihat bertenaga... 
Istimewanya, ostematrix shaklee ni, bukan sekadar ade …

SET KESIHATAN RAMBUT SHAKLEE(GUGUR/KELEMUMUR/GATAL KULIT KEPALA)

Image
Assalamualaikum w.b.t & selamat sejahtera..

Rambut..rambut yang sihat tanpa sebarang masalah adalah menjadi idaman bagi setiap dari kita..namun, kita memang tak boleh lari dari masalah2 ni kan..kelemumur, rambut gugur(especially yang berambut panjang),gatal kulit kepala..macam2 produk dah guna..tapi kurang menjadi juga kan..ape kate anda cuba set kesihatan rambut shaklee ni..Insyaallah..kita beruasaha kan..
tapi..kenapa shaklee yea?mestilah sebab shaklee ni kan selamat,halal,berkesan..


TESTIMONI:




Berminat?? DAPATKAN SET KESIHATAN RAMBUT ANDA DI SINI Dapatkan konsultasi ekslusif secara percuma dari kami:
SID:1106868 PENGEDAR SHAKLEE BANDAR COUNTRY HOMES, BANDAR TASIK PUTERI, RAWANG, BATU CAVES, GOMBAK,SELAYANG,KOTA BHARU,KELANTAN

PENGEPOSAN SELURUH MALAYSIA

SET KEHAMILAN SHAKLEE..VITAMIN YANG LENGKAP UNTUK IBU MENGANDUNG

Image
ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA..

Hari ini saya nak kongsi tentang set untuk ibu dan bakal2 ibu yang sedang mengandung..sebelum TAHNIAH kerana telah diberi peluang olehNYA untuk merasai nikmat yang paling berharga ini..TAHNIAH juga kerana anda diberi peluang untuk mengenali set mengandung shaklee ini..

Saya percaya, saat2 ini merupakan saat yang paling indah dalam hidup kita dan kita pastinya menginginkan yang terbaik untuk diri kita dan orang yang kita sayang..Tapi. loya,muntah,tiada selera makan, kejang otot,cepat penat,lesu dan kurang bermaya,HB rendah mungkin menghantui ibu2 pada ketika ini..So, tunggu apa lagi, inilah masanya anda mencuba set kehamilan dari Shaklee ni..Saya pasti anda akan jatuh cinta..














Set Asas untuk trimester pertama terdiri daripada: VitaleaB ComplexVitamin COstematrik (bacaan lanjut di SINI) Set asas untuk trimester 2 & 3 terdiri dari:VitaleaB-Complex (bacaan lanjut disini)Vitamin COstematrix (bacaan lanjut disini)Omega Guard********untuk mana-mana trim…

SET SENDI SIHAT-HILANGKAN SAKIT SENDI ANDA

Image
ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA.. Kali ni kami nak kongsi tentang set sakit sendi pula..baca sampai habis tau...
Sakit sendi sering menghalang anda untuk gaya hidup yang lebih aktif. Tak kiralah siapa sahaja, tua,muda sakit sendi ni akan menyebabkan segala pergerakan harian kita terbantut..inilah masanya anda untuk mencuba SET KESIHATAN SENDI SHAKLEE...AWAS!!  KESAN DAPAT DIRASAI SEAWAL 5 HARI! (berdasarkan ujian klinikal).
Sendi yang sihat : tulang rawan,: •Bertindak sebagai kusyen, sebagai pelindung terhadap sendi •Membenarkan tulang-tulang untuk geluncuran atas satu sama lain Bendalir Sinovia: •Sebagai pelincir dalam sendi •Memberi khasiat kepada tulang rawan Komponen lain: •Tendon → struktur berserat yang menghubungkan otot pada struktur tulang •Ligamen → serat yang fleksibel yang mengikat tulang bersama
Sendi yang tak sihat: Arthritis: Rheumatoid arthritis(RA) •-keradangan berlaku apabila bendalir sinovia diserang oleh sel darah putih teraktif,menyebabkan bahan kimia tertentu di…

SET ANAK SIHAT DAN PINTAR

Image
ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT SEJAHTERA semua....

Hari ini saya memilih untuk berkongsi tentang anak-anak..yea..sebab saya ibu kepada 3 orang anak yang gebu comei dan bijak..hehehe..senang hati bila anak2 dapat membesar dgn sihat depan mata..saya percaya semua ibubapa juga impikan anak2 yang sihat dan bijak..bila anak sihat, kita pun akan sihat,segala urusan kerja kita  akan lebih teratur samaada di rumah ataupun di pejabat..hehehe...jadi, apalah salahnya kita melabur sedikit utk anak2 kita kan..kalau anak2 sakit, fuhhhhh tunggang langgang hidup kita..ok, kat sini ade beberapa cadangan supplemen yang kita boleh berikan utk anak kita..anda boleh pilih mengikut kesesuaian anda..


 KENAPA MEALSHAKE (KLIK DISINI) & OMEGA GUARD PERLU UNTUK ANAK-ANAK KITA?




 Kat sini juga saya 'tempek' beberapa testimoni yang dah menggunakannya.ALHAMDULILLAH, membantu...









#KONGSI KEBAIKAN

#SEBAR KEBAHAGIAAN

DAPATKAN MEALSHAKES DAN OMEGA GUARD ANDA HARI INI:

NAK DAPAT KAN PRODUK DENGAN HARGA AHLI?KLI…

mudahnya turunkan paras kolesterol secara SEMULAJADI dengan phytocol_st shaklee

Image
Assalamualaikum w.b.t & salam sejahtera
hari ini saya nak kongsi tentang kolesterol..
Kolesterol Jahat yang berlebihan boleh menjadi punca kepada beberapa penyakit kronik yang lain, antaranya ialah darah tinggi..
ramai yang beranggapan, orang yang berbadan besar sahaja yang berpotensi untuk mendapat koleserol yang tinggi dalam badan, sedangkan hakikatnya, ramai juga dari kalangan kita yang berbadan kecil a.k.a kurus, tetapi kandungan kolesterol dalam badan sangat membimbangkan..

PHYTOCOL_ST dari SHAKLEE ni adalah jawapan yang terbaik..ape tunggu lagi, sedangkan dah terbukti keberkesanannya..


ni testimoni nyer..hehehe
kenapa mesti PHYTOCOL-ST SHAKLEE?





DAPATKAN PHYTOCOL-ST ANDA HARI INI: