Thursday 26 February 2015

TERLALU AKTIF BERSUKAN BOLEH SEBABKAN LUMPUH?

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA

Umum mengetahui aktiviti bersukan sangat bagus untuk kesihatan. Namun apa sahaja yang baik, sekiranya dilakukan berlebihan boleh mengundang bahaya. Agama mengajar kita untuk sentiasa berpada-pada atau WASATIAH dalam melakukan apa sahaja. Betulkah terlalu aktif bersukan boleh sebabkan lumpuh?


 Entry kali ni just nak kongsi tentang video pengakuan seorang lelaki yang sangat aktif bersukan sehingga menyebabkan 'soft cell injury" dan tidak lagi boleh melakukan sebarang aktiviti berat, namun, dengan sikap prihatin dan penyayang si isteri......Lelaki Kuat Sukan Liat Nak Amalkan Vitamin Sampai Dah Nak Lumpuh? from iReach HD on Vimeo.

jom dapatkan apa yang lelaki ini amalkan di sini sekarang!!!! KLIK JE;P/S: BILA DAH DAPAT VITAMIN, HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN JADUAL MAKAN DAN KHIDMAT KONSULTASI PERCUMA YEA

#KONGSI KEBAIKAN


#SEBAR KEBAHAGIAAN


"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75  PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA.

HUBUNGI SAYA SEKARANG!!
AYUADYANI
sms@whatsapp@telegram 0147375771
FB: R.U ADYANI AB RAHMAN
FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN:


________________________________________________________________ 

Saya adalah pengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu,kelantan.Pengeposan seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU