KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA

Kali ni nak share tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee, dulu masa memula join ahli ni just fikir untuk dapatkan vitamin dan barang-barang shaklee ni dengan harga ahli sahaja, tapi bila dah join ni banyak pulak benefit yang dapat. Masa memula jadi ahli dulu memang ingatkan dapat bonus tunai je lah, tu pun 2 angka sahaja, sekarang rasanya dah makin teruja lak bila bonus dah jejak 4 angka dan tetiba dah dapat anik 1st rank dalam bisnes ni. Cukup mudah rupanya, Almaklumlah, saya ni takde latar belakang bisnes, lagi la dalam biz2 mcm ni. Apa yang saya cuba buat hanyalah meniru apa yang upline saya ajar. Itulah betapa pentingnya ade upline dan team yang bagus tau!!Ya, perlu pilih team..



Baiklah, ape kelebihan bila kita mula mendaftar sebagai ahli shaklee ni erk? p/s: boleh juga antara sebab kenapa saya pilih Shaklee dalam entry sebelum ni....

Kelebihan Ahli Shaklee #1: Harga Ahli

Anda pasti dapat beli produk Shaklee dengan HARGA AHLI. Itu kelebihan yang paling ramai orang nak. Sebab apa? Harga ahli Shaklee dan harga jualan berbeza dalam 20% hingga 25%. 

Contoh satu produk X dalam Shaklee harga dia RM150 dalam pasaran, tapi harga ahli hanya RM121. 

(RM150 - RM121)/RM150 = 19.33%

Perbezaan hampir 20% harga pasaran produk X dalam Shaklee! Anda JIMAT RM29. Itu baru beli produk X seunit. 

Contoh 2, Produk Y dalam shaklee harga dia RM61, kat pasaran. tapi harga ahli RM49 SAHAJA. 

(RM61 -RM49 =RM12)/RM61= 19.67%

Kalau beli banyak-banyak....produk-produk lain lagi? Ha...dah berapa anda jimat....


Kelebihan Ahli Shaklee #2: Kumpul Point

Anda mesti pernah ada kad ahli atau kad untuk kumpul point kalau shopping kat mana-mana hyper atau supermarket kan? Contohnya kad Bonuslink....

Bila dah cukup satu tahap yang ditentukan, kita boleh redeem hadiah kan? Ada hadiah yang best dan tak best....kalau dapat yang tak best macamana? Rugi je kumpul point...penat wooo... hehehe..

Shaklee pun ada jugak sistem kumpul point ni...point tu kita panggil UV (Unit Volume). Tapi dalam Shaklee, sistem kumpul point dia lagi best! Apa yange bestnya?

Shaklee bagi cash back dari UV yang dikumpul. Apa itu cash back? Shaklee akan masukkan semula duit terkumpul dari jumlah UV yang kita dapat ke dalam akaun bank kita. Makin banyak UV, makin banyak dapat cash...so terpulanglah pada kita nak guna duit tu untuk apa. Best kan?


kiraan UV yang menentukan peratus cash back yang bakal anda dapat

Itulah rahsia jana pendapatan dalam Shaklee. Itu baru cerita sikit, ada baaaanyak lagi RAHSIA jana pendapatan dari Shaklee. Nak tahu apa dia....kena join Shaklee dulu... :)


Kelebihan Ahli Shaklee #3: Tak Perlu Modal Besar.

Anda hanya perlukan RM75 sahaja yuran untuk jadi ahli Shaklee. SEUMUR HIDUP TAU! Eh, RM75 bukannya yuran semata-mata, tapi ia adalah kos untuk anda dapatkan bisnes kit, beg keahlian yang penuh dengan RAHSIA jana pendapatan dengan Shaklee, panduan produk Shaklee, senarai harga, majalah Shaklee Today yang penuh kisah motivasi orang berjaya dalam Shaklee dan kos penghantaran bisnes kit ni ke rumah anda!Kalau anda tak tahu nak buat macam mana, saya boleh uruskan untuk anda from A to Z!


biz kit shaklee


Kelebihan Ahli Shaklee #4: Tak Perlu Maintain Point

Anda tak perlu maintain point atau buat pembelian tertentu setiap bulan sebagai syarat keahlian anda. Jika anda tak ada buat pembelian sekalipun dalam bulan tersebut, keahlian anda tidak akan terjejas. CUMA..anda tak dapat cashback je lah hehehe


Kelebihan Ahli Shaklee #5: Promosi Produk Secara Bulanan

Shaklee akan OFFER Promosi Produk secara bulanan ISTIMEWA untuk Ahli Shaklee sahaja. Setiap bulan, Shaklee akan pilih satu daripada produk-produknya untuk mendapat promosi pembelian istimewa dan harganya lebih rendah dari harga ahli. Kadang2 ofer buy 6 free 1, buy 2 less 5% dan kadang2 bukan 1 je produk yang di ofer banyak tauuuuu...Time ni lagiii menguntunkan hehhee..


contoh promosi januari 2015

Kelebihan Ahli Shaklee #6: Jana pendapatan sehingga 4 - 5 angka sebulan

Ramai dah buktikan mereka mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan hanya dari rumah! Tak percaya? Anda akan rugi sebab ia benar-benar dah terjadi. Apabila anda serius dan komited dengan bisnes Shaklee, bonus bulanan anda akan mengalahkan gaji hakiki anda...percayalah! Saya sedang merasainya...

Konsep bisnes Shaklee sangat mudah, ianya juga patuh syariah dan kita tak perlu keluar rumah untuk cari prospek. Selain tu, Shaklee akan bagi elaun insentif setiap bulan apabila kita dah berjaya mencapai sesuatu tahap...ianya dipanggil Car bonus. Bukan bagi kereta sebiji tau...hehe...Elaun tu tak semestinya untuk membeli kereta je...untuk shopping sakan pun boleh...

Shaklee juga akan memberi insentif kepada ahli-ahli yang layak bercuti ke dalam dan luar negara (Convention). Ada juga pakej ke Umrah jugak untuk ahli yang Muslim. Dan yang bestnya, SEMUANYA PERCUMA!

Maka lengkaplah 3C yang dijanjikan Shaklee...CASH, CAR BONUS dan CONVENTION!




haaaa.. tunggu apa lagi..jom daftar kehalian anda sekarang!! Bila anda daftar dengan saya, apa yang anda akan dapat? Mestilah berbeza weii, sebab saya komited dengan shaklee, so,saya juga akan guide anda supaya anda juga berjaya..PROMISE..Dengan syarat anda mahu....



Ada 2 cara nak daftar ahli, dengan yuran RM75 atau secara PERCUMA.(BOLEH KLIK DETAIL DI SINI)

1. Anda boleh daftar dengan RM75 sahaja tanpa apa-apa pembelian.

2. Anda boleh kumpul order rakan-rakan dan ahli keluarga yang nak beli produk Shaklee. Jika order anda cukup 200UV (lebih kurang RM640++), anda LAYAK mendapat keahlian PERCUMA. Saya dulu ambil set bersalin, pastu kumpul order vitamin sendi mak dan vitamin turun berat badan adik..dah cukup...

Apa kelebihan daftar dengan saya?

1. Saya akan bongkarkan RAHSIA untuk dapat Bonus Ribu-ribu dengan Shaklee tanpa keluar rumah. Macam saya buat..hehehe

2. Saya ada RAHSIA bagaimana anda boleh berjaya tanpa perlu untuk tayang kereta mewah dan barang berjenama semata-mata untuk menarik perhatian orang lain tentang kejayaan anda.


3. Saya akan add anda ke SUPPORT GROUP coaching paling best yang boleh PUSH anda bukan sahaja untuk berjaya melalui kekayaan anda semata-mata tetapi juga kepuasan membantu orang lain merasa kekayaan kita sekali. Bukan saya sahaja yang akan coaching anda, tetapi nenek,moyang dan rakan2 lain juga akan saling bantu-membantu. Sepakat membawa berkat..macam mana? kita ada webinar, fb group, whatsapp group, macam2 lah..dan semuanya PERCUMA. 

THIS IS OUR FAMILY!!
antara yang teruja dengan shaklee ni..kelakar tau suami isteri ni. jom tengok:



Dia Peer Counselor Laktasi, Tapi Masih Buat INI from iReach HD on Vimeo.

OK LAH.. ITU SAHAJA..
COME N JOIN US NOW!!
#KONGSI KEBAIKAN


#SEBAR KEBAHAGIAAN


"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75  PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA.

HUBUNGI SAYA SEKARANG!!
AYUADYANI
sms@whatsapp@telegram 0147375771
FB: R.U ADYANI AB RAHMAN
FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT

_________________________________________________________________ 
 Saya adalah pengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu,kelantan.Pengeposan seluruh Malaysia.

Comments

Popular posts from this blog

9 CARA KELUARKAN KAHAK BAYI DAN KANAK-KANAK SECARA SEMULAJADI,MURAH DAN BERKESAN

SAYA SAYANG SAYANG-SAYANG SAYA/DOA ANAK SOLEH

7 PERSIAPAN MANUSIA UNTUK MENGHADAPI DATANGNYA KEMATIAN.