Tuesday 1 December 2015

KEKAL BERTENAGA DAN SIHAT MENGERJAKAN HAJI DAN UMRAH DENGAN SET CERGAS HAJI DAN UMRAH SHAKLEE

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA

Entry sebelum ini adalah mengenai penjagaan kesihatan ketika mengerjakan haji dan umrah. Kali ini saya ingin berkongsi mengenai set vitamin shaklee yang boleh di bawa sebagai bekalan untuk menjaga kesihatan semasa berada di tanah suci. Almaklumlah, keadaan cuaca dan persekitaran yang berbeza dengan negara kita serta aktiviti ibadah yang bakal di lakukan agak maksima, boleh merubah tahap kesihatan kita. APA YANG SHAKLEE BOLEH BANTU BAGI MENINGKATKAN TAHAP IMUN DAN KESIHATAN JEMAAH HAJI / UMRAH SEWAKTU MENGERJAKAN IBADAH?

set cadangan vitamin untuk haji dan umrah

TESTIMONI:NAK DAPATKAN SET CERGAS HAJI DAN UMRAH NI?HUBUNGI SAYA ATAU BOLEH KLIK LINK DI BAWAH:


hubungi saya untuk mendapatkan khidmat konsultasi secara ekslusif dan percuma serta tips pengambilan vitamin yang betul.

AYUADYANI
sms@whatsapp@telegram 0147375771
FB: R.U ADYANI AB RAHMAN

FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT
INSTAGRAM: 3D_HEALTH_N_BEAUTY_SUPPLEMENT

#KONGSI KEBAIKAN


#SEBAR KEBAHAGIAAN


ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN:KLIK DI SINI.
                                                       
"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75  PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA
_________________________________________________________________ Saya adalah pengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu, kelantan. Pengeposan seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU