Thursday 3 December 2015

KISAH PEROKOK TEGAR BERKONGSI CARA BERHENTI MEROKOK DALAM MASA SEAWAL DUA MINGGU TANPA MENGGUNAKAN VAPOR

ASSALAMUALAIKUM W.B.T &  SALAM SEJAHTERA

Bahaya rokok. Kepada si perokok mahupun kita yang hanya menghidu asap rokok (perokok pasif) tidak dapat lagi di sangkal. Boleh ikuti mengapa rokok merbahaya di sini. Kali ini saya hanya ingin berkongsi beberapa testimoni mereka yang telah berjaya berhenti merokok seawal dua minggu tanpa menggunakan vape. Bukan setakat dapat berhenti merokok, malahan dapat juga menjaga kesihatan dengan lebih baik.


Bagi anda yang telah membaca entri saya tentang bahaya rokok, pasti pernah view video ini. Sekali lagi saya up kan video pengakuan ini.




seronok bukan?
Persoalannya...

BAGAIMANA VIVIX DAPAT MEMBANTU PEROKOK BERHENTI MEROKOK?
Ya, seperti yang diketahui, vivi merupakan ramuan campuran 4 jenis tumbuhan(buahan) yang tinggi kandungan polifenol dan anti oksidan. Apabila vivix bergerak ke dalam sel (DNa) perokok yang rosak (teroksida) akibat radikal bebas yang diperoleh akibat merokok, vivix akan membaiki sel-sel yang rosak. Jadi, badan kita akan menjadi lebih sihat, sel-sel menjadi kembali 'cantik' dan sihat.
Perubahan ini menyebabkan perokok akan merasakan merokok tidak lagi menjadi suatu yang menyeronokkan, kerana rokok telah di anggap sebagai suatu yang memudaratkan.

APA BUKTI VIVIX BOLEH MEMBANTU PEROKOK BERHENTI MEROKOK?

JOM KITA TENGOK BEBERAPA TESTIMONI LAGI.




JOM, IZINKAN VIVIX MEMBANTU ANDA DENGAN IZIN DARI TUHAN-NYA
JOM DAPATKAN VIVIX ANDA HARI INI. KLIK INK DI BAWAH ATAU HUBUNGI SAYA UNTUK KHIDMAT RUNDINGAN PERCUMA



NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG VIVIX DI SINI.

hubungi saya untuk mendapatkan khidmat konsultasi secara ekslusif dan percuma serta tips pengambilan vitamin yang betul.

AYUADYANI
sms@whatsapp@telegram 0147375771
FB: R.U ADYANI AB RAHMAN

FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT
INSTAGRAM: 3D_HEALTH_N_BEAUTY_SUPPLEMENT

#KONGSI KEBAIKAN



#SEBAR KEBAHAGIAAN



ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN:KLIK DI SINI.
                                                       
"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75  PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA
_________________________________________________________________
 Saya adalah pengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu,kelantan.Pengeposan seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU