APA CIRI-CIRI GAJET IDAMAN ANDA?

ASSALAMUALAIKUM W. B. T &  SALAM SEJAHTERA

Apa gajet atau phone idaman korang? Yelah,  sekarang ni,  fon dah jadi satu benda yang wajib. Hilang fon,  rasa macam dunia sempit je kan. Revolusi teelfon pun laju jee berlalu. Minggu ni beli,  minggu depan ada lagi yang baru. Tak terkejar dah. Tinggal lagi, kita je perlu pilih. Hehhe.. 

Revolusi ios

Bagi peniaga online,  gajet seharusnya merupakan satu 'modal' yang perlu diambil kira. 

Live your life..
Take chances.
Yup , hidup adalah pilihan...
.
Follow the rules , follow the nature, then kita kan jumpa pilihan yang tepat.  Macam orang Islam,  perlu lakukan istikharah setiap hari, agar dipandu untuk memilih yang terbaik. (bukan takat nak pilih jodoh je perlu istikharah) heheh..
.
Nature manusia,  ada masa rehat, ada masa beribadah,  ada masa bekerja,  ada masa makan. Kalau tak cukup salah satu, maka hidup huru hara kan.
.
Nature bisnes online,  kena ada gajet. Tapi,  tak semestinya gajet canggih manggih kan.  Kalau buat permulaan ni, tak perlu lah nak beria pakai macbook, iPhone 7 ke, nama pun permulaan kan. Kalau mampu, tak de masalah. Yang penting , fungsi yang ada tu, manfaatkanlah sepenuhnya.  Lepastu, kumpulkan duit bonus dan peruntukkan untuk gajet. Jangan kata nak buat bisnes, gajet tuh jadi penghalang pulak bila tak ada.
.
Macam ahkak,  buat shaklee online, bertemankan notebook asus hadiah suami 7 tahun lalu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ enpon pun takde lah iphone 7 tu,  (nanti kita beli yea encik Azfar Ramathani)  hehehe. Ingat lagi, hanya bermula dengan samsung tab 3, lepastu lenovo tab 7, lepastu xiaomi max ni. Upgrade sikit2 pakai duit bonus. InsyaAllah lebih berkat hehe.  Bukan x berpuas hati, tapi macam boleh dapat ug lebih baik kan, janji usaha sebab macam ahkak ni, peniaga online gajet tu perkara yang penting, kira macam modal jugalah kan.
.
Bagi ahkak, syukur sangat2 sebab nature biz shaklee ni boleh buat online 100%. Pakai fon je.  Dari oder barang dan dapatkan cussy.  Tak perlu nak packing n pos bagai kalau x mau.
.
Apa ciri2 fon ahkak nak,?
.
1..storage besar,  internal dan external. Supaya boleh simpan poster banyak2
2.. Laju.  Hehhe.. Xdelah hang ke ape kan..plus banyak kelas online, wasup, live dan macam2.
3.. Boleh buat /update blog thru fon senang.  Macam kelmarin,  3 hari anak merengek nak melekap je,  so mmg xde ruang nak buka lappy, tapi jalankan biz guna phone 100% kan.
3.. Bateri tahan lama ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ susah hati kalau fon mati, nak2 time tengah sembang dengan cussy hihi..
4..tahan lasak. Hehehe..  Sebab buat kerja sambil main anak kan,  so haruslah,  fon ku,  fon anakku jua ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
5.. Kalau dapat free pon best juga, tapi lebih bermakna jika beli duit hasil bisnes sendiri kikiki
.
Doakan ahkak dapat ciri2 phone idaman ni.  Korang rasa,  apa phone yang ade ciri2 di atas ni,  boleh share tak? Nak aim buat RCA. InsyaAllah
.

__________________________________________________________________________________________ WEB RASMI UNTUK BISNES SHAKLEE SAYA TELAH BERPINDAH KE http://ohmyvitamin.com

Comments

Popular posts from this blog

9 CARA KELUARKAN KAHAK BAYI DAN KANAK-KANAK SECARA SEMULAJADI,MURAH DAN BERKESAN

SAYA SAYANG SAYANG-SAYANG SAYA/DOA ANAK SOLEH

KENAPA PERLU JANA PENDAPATAN SAMPINGAN / SIDE INCOME UNTUK BAYAR HUTANG ELAK KENA BLACKLIST