Friday 10 July 2015

SAYA PENGEDAR SHAKLEE RAWANG: PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK UNTUK SEMUA

ASSALAMUALAIKUM W.B.T& SALAM SEJAHTERA

 Saya  pengedar sah Shaklee Malaysia (1106868). Paling tepat pengedar shaklee sekitar Rawang. Menyediakan perkhidmatan penghantaran (COD) secara percuma di sekitar rawang, meliputi kawasan pekan Rawang, Bandar Country Homes,Bandar Tasik Puteri,Kuang,Kuandang serta Batu 16 dan sekitarnya. Memandangkan suami saya bekerja di selayang, perkhidmatan COD juga disediakan untuk kawasan Selayang, Gomabk,Batu Caves serta beberapa kawasan di Kepong.


Perkhidnatan penghantaran juga dibuat di sekitar Kota Bharu memandangkan saya mempunyai adik yang juga seorang SID. Walaubagaimanapun, khidmat pengeposan disediakan untuk seluruh Malaysia, Dengan maksima cas penghantRan hanya RM10.00 sahaja. *boleh dapat percuma penghantaran bila ada promosi😍😍.

Bukan setakat SID biasa, saya juga pengamal tegar supplement shaklee. Berkongsi kebaikan2 dari setiap produk dan telah mencuba hampir kesemua produk untuk memastikan saya mempunyai pengalaman tentang produk2 tersebut.Disamping itu saya juga merupakan seorang pengedar yang terlatih dimana saya juga menhadiri kelas2 nutrisi dan kesihatan serta produk dari semasa ke semasa untuk memastikan saya dapat memberikan info dan konsultasi terbaik buat anda.

 Disini kami ada menawarkan supplement SHAKLEE seperti :-
 Set Kecantikkan,
 Set Kesuburan,
 Set Kehamilan,
 Set Penyusuan,
 Set Berpantang,
 Set Ekzema/Resdung/Asma,
 Set Kanak-kanak,
 Set Kurus,
 Set Tambah Berat,
 Set Kencing Manis,
 Set Darah Tinggi,
 Set Buasir,
 Set Migrain,
 Set Sendi/Tulang/Lutut,
 Set Jantung Sihat,
Dan lain-lain lagi

Terdapat juga produk pembersihan wajah yang seshai untuk semua jenis kulit dan juga bagi anda yang memang mempunyai masalah kronik.
Produk cucian harian utk rumah, sesuai untuk semua memandangkan ia dibuat dari bahan semulajadi,
 Produk Rumah sihat dan lain-lain...

Boleh hubungi saya untuk mendapatkan khidmat konsultasi yang berterusan, jadual makan vitamin secara percuma..

AYUADYANI
sms@whatsapp@telegram 0147375771
FB: R.U ADYANI AB RAHMAN

FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT
INSTAGRAM: 3D_HEALTH_N_BEAUTY_SUPPLEMENT

                                        #KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN:KLIK DI SINI.
                                                       
"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75  PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA.

_________________________________________________________________ Saya adalah pengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu,kelantan.Pengeposan seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU