Tuesday 12 January 2016

SET GOUT SHAKLEE; BANTU PESAKIT GOUT TURUNKAN ASID URIK

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA

Sakit gout adalah berpunca daripada pembentukan kristal-kristal asid urik di dalam cecair sendi. Ubat gout yang biasa dibagi oleh doktor itu boleh mengurangkan sakit gout dan keradangan, tetapi ia tidak boleh mengurangkan akar umbi gout, iaitu asid urik. untuk mengenali dan memahami sakit gout dengan lebih terperinci seperti komplikasi dan rawatan gout, boleh rujuk entry saya sebelum ini di sini.

Sebelum saya menerangkan sedikit tentang set gout shaklee, Pesakit gout boleh juga mengamalkan doa seperti di bawah;Set gout shaklee terdiri daripada:secara amnya, set gout shaklee berfungsi dengan cara berikut:

1. Alfalfa Complex membantu menyingkirkan toksin dalam badan secara semulajadi. Anda juga perlu minum air masak dalam kuantiti yang banyak bagi membantu proses ini berlaku dengan lancar.


2. Omega Guard penting untuk mengelakkan inflamation pada sendi-sendi pesakit. Ianya sebagai langkah berjaga-jaga sebelum bengkak itu menjadi semakin teruk.  


3.Performance Drink memastikan tubuh pesakit mempunyai kandungan air dan gula yang cukup agar tidak dehydrate. Memberikan tenaga serta-merta yang berkekalan serta merangsang penghidratan optimum.


4. VIVIX - Pilihan yang terbaik.
menggalakkan pertumbuhan mitochindria dalam sel dan melambatkan pembentukan protien AGE yang boleh merosakan sel.


Antara testimoni pesakit gout yang berjaya dibantu dengan set gout shaklee:

1.


2.
Ini adalah set gout shaklee asas, walaupu bagaimanapun, ia bergantung juga pada tahap sakit anda. Hubungi saya untuk konsultasi percuma.. 
ingin mencuba? boleh buat pilihan untuk mendapatkannya di sini:hubungi saya untuk mendapatkan khidmat konsultasi secara ekslusif dan percuma serta tips pengambilan vitamin yang betul.


AYUADYANI

sms@whatsapp@telegram 0147375771
FB: R.U ADYANI AB RAHMAN

FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT
INSTAGRAM: 3D_HEALTH_N_BEAUTY_SUPPLEMENT

#KONGSI KEBAIKAN


#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN:KLIK DI SINI.
                                                       
"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75  PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA
_________________________________________________________________
 Saya adalah pengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu,kelantan.Pengeposan seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU