Thursday 7 April 2016

MENJADI AGEN DROPSHIP DENGAN KOMISYEN SEHINGGA 21%, PELUANG TERBAIK JANA PENDAPATAN LUMAYAN SEHINGGA PULUHAN RIBU

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA


DROPSHIP. Apa itu DROPSHIP?? mungkin anda tertanya-tanya bagaimana perniagaan dropship itu dijalankan dan mudah ke?. Dropship sebenarnya salah satu cabang perniagaan internet cara mudah dan simple. Dropship ini adalah salah satu cara bisnes tanpa modal/modal yang minimum Menarik kan? Jana keuntungan tanpa modal adalah sesuatu yang tidak mustahil jika kena pada caranya. Jom saya kongsikan serba sedikit info berkenaan dropship dan bagaimana mendapat komisyen sehingga 21% serta, jana pendapatan sehingga lima angka..


dropship: cara mudah jana pendapatan


KAEDAH DROPSHIP


Dropship adalah memerlukan anda mempromosi barang tersebut dilaman sosial,laman-laman pengiklanan dan sebagainya. Sesuatu yang menarik, anda tidak perlu beli stok ataupun menyimpan stok. Anda hanya perlu ambil gambar produk tersebut, iklankan. Bila anda dapat tempahan, anda hanya perlu hubungi supplier produk tersebut dan supplier itu sendiri yang akan menghantarkan untuk anda. Sebut pula pasal harga, anda jual produk tersebut dengan harga pasaran dan anda bayar supplier tersebut dengan harga agent. Menarik bukan?

kaedah dropship


bagaimana kaedah dropship :


1. Promosikan produk di mana-mana sahaja(yang sesuai)2. Pembeli membeli produk tersebut dengan anda3. Pembeli bayar anda dengan harga pasaran4. Anda sebagai agent/orang tengah membayar pembekal/supplier dengan harga yang lebih murah berbanding harga pasaran/harga agent.


5.  Pembekal akan menghantar produk tersebut pada pelanggan anda.


APA KEUNTUNGAN JADI AGEN DROPSHIP?

Keuntungan menjadi agen dropship bagi sesetengah syarikat atau pengeluar produk, ialah harga runcit sahaja, apabila anda menjual barang. antara kelebihan dropship:
kelebihan agen dropship.


APA YANG SHAKLEE TAWARKAN MELALUI SISTEM DROPSHIP SHAKLEE?

1) Untuk menjadi agen dropship Shaklee, anda perlu mendaftar keahlian terlebih dahulu. Sedikit yuran dikenakan (RM 69) untuk anda mendapatkan beg "starter kit aid" yang mengandungi innfo produk, tips marketing, jadual bonus dan sebagainya. Walapun begitu, yuran tersebut tidak perlu dibayar sekiranya anda membuat pembelian sehingga 200 point.(boleh hubungi saya jika anda perlukan lebih info untuk lebih  faham)

2) Setelah mendaftar keahlian, (boleh rujuk di sini atau hubungi saya untuk mendaftar)Segala urusan jual beli boleh dijalankan serta merta dan anda boleh membuat pesanan melalui Shaklee2u.com.my dan boleh memilih untuk Shaklee hantarkan pesanan anda terus kepada pelanggan dengan kos pos hanya rm 10.60,(percuma untuk sesetengah item). Mudah bukan? Kalau anda memilih untuk membuat pengeposan sendiri pun boleh, belli stok di cawangan, dan pos.. terpulang pada keselesaan anda.

3) Shaklee menawarkan 3 jenis pendapatan iaitu, bonus tunai (sehingga 21%), bonus kereta dan bonus konference. Bonus tunai terbahagi kepada 2, iaitu komisyen (21%) dan untung runcit

ganjaran Shaklee

untung runcit bermaksud, untung tunai yang anda akan dapat apabila berjaya menjual sesuatu produk. Untung runcit adalah sehingga 20%. Contohnya, produk A berharga RM150, namun harga ahli hanya RM128, Jadi, anDa telah mendapat keuntungan sebnayak rm 22 untuk produk tersebut. Bayangkan, berapa yang anda dapat bila menjual 10 set produk A?

UNTUNG KOMISYEN(BONUS) pula, bergantung kepada jumlah jualan keseluruhan berdasarkan point. minimum point layak untuk mendapat point ialah 150pt. Contohnya, produk A, mempunyai nilai 39 point, so, jika anda hanya menjual 5 unit produk A, ia sudah melayakkan anda untuk mendapat komisyen sebanyak 5%. Bonus ini akan dike=reditkan terus ke akaun anda pada setiap 15 haribulan, setiap bulan. 

jadual bonus shaklee

4) Sekiranya anda berjaya menjual dengan lebih banyak, anda juga akan dinaikkan pangkat menjadi 'leader' dan layak untuk mendapat bonus leader pula... untung bukan? Cuba tengok jadual bonus purata bagi setiap peringkat leader ini:
purata pendapatan tahunan agend dropship Shaklee


BANYAK KAN? BETUL, Ini adalah fakta dan saya serta team saya sedang menikmati habuan ini.

anda tak tahu? anda tak faham? anda nak cuba? nak saya bantu?
nak tahu apa lagi kelebihan menjadi agen Shaklee?

kelebihan menjadi ahli shaklee

UNTUK MENDAPATKAN KETERANGAN LANJUT, 

SAMADA MENGENAI VITAMIN ATAU MENJANA 

PENDAPATAN,


HUBUNGI SAYA SEKARANG, anda akan di bantu

AYUADYANI

sms@whatsapp@telegram 0147375771
FB: R.U ADYANI AB RAHMAN

FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT
INSTAGRAM: 3D_HEALTH_N_BEAUTY_SUPPLEMENT

#KONGSI KEBAIKAN


#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN:KLIK DI SINI.


PENGEDAR SHAKLEE PILIHAN ANDA
                                                       
"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75  PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA


#shakleeMalaysia
#shakleeBrunei
#shakleeSingapore
#vivix
_________________________________________________________________________ 
 Saya adalah pengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu,kelantan.Pengeposan seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU