Monday 27 April 2015

TIPS SIAPKAN KERJA RUMAH DENGAN TERATUR AGAR ANAK DAN SUAMI TIDAK TERABAI

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA


Menjadi seorang suri dalam rumahtangga bukanlah sesuatu yang mudah. Samada bekerja atau surirumah sepenuh masa, kita perlu menghadapi perkara yang sama. Perlu menguruskan keperluan suami, anak-anak dan rumah. Bagaimanapun, kita sebenarnya mampu untuk melakukan semua itu, malahan ada juga di antara kita yang sempat membuat bisnes sampingan bagi menabah pendapatan sampingan. Bagaimana mereka lakukan, sedangkan kita semua mempunyai waktu yang sama iaitu hanya 24 jam sehari?. Adakah diri anda seperti di bawah:


Jom tengok perkongsian tips siapkan segalanya dengan teratur:3 Tips Hadapai Kehidupan Yg Padat & Sibuk from iReach HD on Vimeo.


Apa yang penting, kesihatan kita mestilah berada pada tahap yang maksimum.nak dapatkan vitamin untuk pastikan anda kekal sihat bertenaga sepanjang hari? boleh whatsapp saya atau klik link di bawah untuk dapatkannya:


P/S: BILA DAH DAPAT VITAMIN, HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN JADUAL MAKAN DAN KHIDMAT KONSULTASI BERTERUSAN SECARA EKSLUSIF DAN PERCUMA YEA

p/s;
ADE TESTIMONI VIVIX UNTUK DIABETES JUGA. BOLEH BACA DI SINI.
boleh juga baca testimoni herb lax untuk kurus,detoks dan buncit di sini.

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75  PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA.

HUBUNGI SAYA SEKARANG!!
AYUADYANI
sms@whatsapp@telegram 0147375771
FB: R.U ADYANI AB RAHMAN
FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT


ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN:KLIK DI SINI.

________________________________________________________________________________ 
Saya adalah pengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu,kelantan.Pengeposan seluruh Malaysia.

1 comment:

  1. YANG PENTING: TO DO LIST MESTI ADA, DAN DO THE LIST HEHEHE..

    ReplyDelete

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU