Tuesday 22 March 2016

BONGKAR!! 23 BAHAN YANG TIADA DALAM PRODUK SHAKLEE, TAPI DISEMBUNYIKAN

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA

Ramai yang cakap produk Shaklee ni bagus, macam-macam kajian telah dilakukan ke atas produk Shaklee. Orang luar pun, siap boleh buat kajian lagi (LANDMARK-STUDY). Ada produk yang di 'patent-pending', ada produk yang diguna oleh atlet antarabangsa, angkasawa, astronout dan macam-macam lagi. Kononnya, Shaklee jamin produk dia selamat, semulajadi dan berkesan la.... Tahu tak, ada 23 senarai bahan yang dijamin tidak ada dalam produk Shaklee? 


apa yang tiada dalam shaklee?
APA YANG TIADA DALAM SHAKLEE?

Ini adalah senarai 23 bahan yang dijamin tiada dalam produk Shaklee:


jaminan shaklee

Haa, korang jamin tak produk lain juga tiada 23 bahan ni??? Paling senang, PARABEN. Banyak produk sekarang gunakan paraben terutamanya dalam produk kosmetik..hhuhuhu. Tahu tak paraben ni merupakan salah satu bahan yang boleh menyebabkan kanser?


paraben-penyebab kanser


APA JAMINAN SHAKLEE

 - Sentiasa SELAMAT, Sentiasa BERKESAN dan Sentiasa MESRA ALAM

JAMINAN SHAKLEE

Sentiasa SELAMAT

Keselamatan adalah amat penting dan tiada bandingannya. SHAKLEE telah menjalankan lebih daripada 350 ujian pada setiap ramuan baru untuk bahan pencemaran berbahaya. SHAKLEE juga menjalankan lebih 80,000 ujian kualiti setahun bagi memastikan ketulenan sebenar dan kebolehan potensi.

Sentiasa BERKESAN

SHAKLEE bertanggungjawab memberikan produk yg berkesan dan ia terbukti berkesan apabila SHAKLEE memilih bahan-bahan semulajadi yg paling halus dan tulen sehinggalah bukti kajian sains dan makmal yg terdapat di dalam 90 bahan kajian penerbitan. Kajian pd 2007, mendapati mereka yg mengambil suplemen SHAKLEE selama lebih 20 tahun mempunyai kesihatan yg baik berbanding mereka yg mengambil suplemen lain atau tidak mengambil suplemen langsung.

Bukti terbesar - penjelajah bertaraf dunaia, atlet yg consume SHAKLEE telah memenangi lebih 100 medal dan berjuta-juta insan lain sama seperti saya telah hidup lebih sihat dan lebih produktif dgn kehadiran SHAKLEE - Thank you SHAKLEE.

Sentiasa MESRA ALAM

SHAKLEE telah menjadi peneraju dalam pergerakan alam sekitar lebih 50 tahun. Pada tahun 1960, SHAKLEE telah mencipta satu daripada pencuci biodegradable pertama! Sehinggalah menjadi SYARIKAT PERTAMA di dunia diiktiraf sbagai Climate Neuteral bg mengimbangi gas rumah hijau SHAKLEE. SHKALEE bertanggungjawab dalam mencipta produk yg benar-benar selamat untuk saya, rumah saya dan juga bumi kita!!!

YAKINKAH KITA DENGAN PRODUK SHAKLEE?

Bagu saya, saya sangat yakin untuk menggunakan semua produk Shaklee, bukan kerana taksub dengan shaklee, tapi kerana saya tahu, ianya memang betul-betul selamat. Kenapa saya perlu takut nak gunakan produk shaklee kan?

Saya rasa, kita semua pun sama, perlukan sesuatu yang dijamin selamat. Mungkin sebelum ini, kita tak tahu, tapi, sekarang dah tahu, InsyaAllah akan lebih berhati-hati dalam menggunakan sebarang produk sekarang ini.

NAK CUBA SHAKLEE? NAK JADI AHLI SHAKLEE? NAK JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE?


hubungi saya untuk mendapatkan khidmat konsultasi secara ekslusif dan percuma serta tips pengambilan vitamin yang betul.


AYUADYANI

sms@whatsapp@telegram 0147375771
FB: R.U ADYANI AB RAHMAN

FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT
INSTAGRAM: 3D_HEALTH_N_BEAUTY_SUPPLEMENT

#KONGSI KEBAIKAN


#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN:KLIK DI SINI.

PENGEDAR SHAKLEE PILIHAN ANDA
                                                       
"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75  PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA

#shakleeMalaysia
#shakleeBrunei
#shakleeSingapore
#vivix 
#stbinitiatif
#bisikbisiksupermom

__________________________________________________________________________________________ 
 Saya adalah pengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu,kelantan.Pengeposan seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU