Wednesday 9 March 2016

I-REACH SUPERSTARS AWARD ; PENGIKTIRAFAN & INSPIRASI BUAT AHLI KELUARGA

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA

Bulan Februari yang lalu,keluarga besar shaklee kami menganjurkan I-REACH SUPERSTARS AWARDS bagi menghargai kejayaan ahli-ahli kami. Beberapa kategori dipertandingakan mengikut pangkat atau rank masing-mansing. Kategori yang dipertandingkan ialah TOP SALES VIVIX, TOP NE SIGN UP, TOP GUV. dan terdpat 9 Anugerah mengikut rank iaitu SID, SUPERVISOR dan COORDINATOR. Saya menang tak? hehehe..Majlis berjalan dalam suasana santai, di SUPERMOM CLUB HOUSE, dengan kehadiran ahli-ahli bersama keluarga dan anak-anak kecil, mengahngatkan suasana majlis. Biasalah, apa-apa event shaklee, dari peringkat manapun akan ada anak-anak syurga ni. Memang ada tempat khas untuk mereka berkenalan dan bermain. Kami satu keluarga besar! ALHAMDULILLAH..

Dalam amajlis ni juga, kami diberi peluang untuk bertemu dengan orang-orang yang hebat, berkongsi kisah kejayaan mereka yang menajdi inspirasi buat kami! BEST!!

oH, LUPA PULA, DALAM AWARD NI, SAYA ADA MENANG PAPE KATEGORI TAK?
hehehe.. Alhamdulillah, penyertaan last minute saya, memberi rezeki kepada saya untuk memenangi award TOP SALES VIVIX, bagi kategori senior supervisor. Tak sangka juga sebenarnya..hihihi.. Kategori lain, saya tak submit pun borangnye.. kenapa??

Alaa, kan saya pernah beritahu sebelum ni? Saya sangat obses dengan vivix, Saya sayangkan vivix, Saya amalkan vivix, Saya juga nak kongsi kebaikan vivix dengan semua orang! Bagi saya, vivix sangat dekat dengan saya, vivix memag etrbbaik lah..hhihihi.. cuba dulu, anda pasti akan jadi macam saya!


saya superstars!!
ALHAMDULILLAH..
sedikit penghargaan, buatkan diri ini lebih berani melangkah, akan terus melangkah bersama2 mereka yang superduper positif!

.
o.k lah, ini saja dulu story saya untuk kali ini. Jumpa lagi...

SALAM SAYANG;


AYUADYANI

sms@whatsapp@telegram 0147375771
FB: R.U ADYANI AB RAHMAN

FP:3D HEALTH&BEAUTY SUPPLEMENT
INSTAGRAM: 3D_HEALTH_N_BEAUTY_SUPPLEMENT

#KONGSI KEBAIKAN


#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN:KLIK DI SINI.

PENGEDAR SHAKLEE PILIHAN ANDA
                                                       
"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75  PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA

#shakleeMalaysia
#shakleeBrunei
#shakleeSingapore
#vivix


_________________________________________________________________
 Saya adalah pengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu,kelantan.Pengeposan seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU