Wednesday 8 October 2014

SET DIET SIHAT 3B ( BUANG,BAKAR,BINA)

ASSALAMUALAIKUIM & SELAMAT SEJAHTERA..

Kali ini kami ingin berkongsi tentang set yang paling digenari terutamanya untuk kaum wanita..hehehehe... Lelaki pun suka juga, tapi biasanya wanita lah yang lebih obses dengan set ni... alaaa set diet.. sebab tu banyak sangat produk pelansingan badan di jual kat mana2 jerk.. tapi, kenapa anda mesti pilih shaklee yea? of cozz laaa shaklee kan sentiasa selamat dan berkesan...hehehe..

TAPI..sebelum anda menggunakan ape2 set diet, anda perlu mengetahui ape kategori kegemukan anda, sebab ade orang yang gemuk air, gemuk daging, gemuk sebab suka makanan berlemak, gemuk sebab hormon dan sebagainya.. Shaklee ade jawapan untuk itu semua..p/s: kna contactlah lah sebab yang ni utk konsultasi ekslusif hehehehe

Baiklah.. set diet shaklee menekankan 3 aspek dalam programnya, iaitu, BAKAR,BUANG& BINA.

macam biasa, anda boleh pilih mengikut bajet anda..(PELBAGAI PILIHAN SET BAJET  DI SINI)

SET DIET SHAKLEE terdiri daripada, lecithin,omega guard,alfalfa,herb lax,cinch dan esp.. add on cinch shake untuk meningkatkan metabolisme..OK..INI JADUAL PENGAMBILAN SUPPLEMENT UTK DIET ERK..
p/s: untuk kesan yang lebih baik dan efektif, anda boleh consume semua di atas heheeheok...ini testimoninya..BERMINAT UNTUK MENCUBA?
DAPATKAN KHIDMAT KONSULTASI EKSLUSIF SECARA PERCUMA DARI KAMI: 
9

No comments:

Post a Comment

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU