Tuesday 13 January 2015

VIDEO: IBU YANG PANIK NAK TAMBAH SUSU BADAN HINGGA SANGGUP.......

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA

Seorang ibu yang bekerja, mempunyai bayi, terdesak untuk tambah pengeluaran susu badan kerana stok yang ada sudah berada di tahap kritikal. namun ibu ini bertekad juga untuk meneruskan juga penyusuan anaknya sehingga 2 tahun. Jom kita saksikan ape yang beliau lakukan:
Untuk memberikan penyusuan yang terbaik, konsep-konsep asan perlu diprktikkan terlebih dahulu.

Haa...jururawat ini mengambil tindakan yang bijak..Saya juga membuat perkara yang sama. Anda? Nak ke anak anda minum susu formula yang sememangnya tidak dapat menandingi khasiat susu ibu?. jom tengok, ape pilihan suplemen menyusu yang anda ada DI SINI.

BOLEH JUGA BACA:

Baca tips tingkatkan pengeluaran susu ibu DI SINI, Tips legakan bengkak payudara DI SINI. Serta sebab kenapa susu berkurang DI SINI. Boleh dapatkan lebih testimoni DI SINI.

_________________________________________________________________________________
P/S: KALAU DAH ORDER, DAN BARANG DAH SAMPAI, HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN JADUAL MAKAN DAN KHIDMAT RUNDINGAN SECARA PERCUMA DAN BERTERUSAN YA. KHAS UNTUK PELANGGAN SAYA SAHAJA. =)
_______________________________________________________________
NAK JOIN AHLI SHAKLEE UNTUK DAPATKAN PRODUK DENGAN HARGA AHLI?KLIK DI SINI.


BOLEH JUGA HUBUNGI KAMI UNTUK SEBARANG PERTANYAAN, DISKAUN HARGA DAN KHIDMAT RUNDINGAN EKSLUSIF SECARA PERCUMA.P/S: JADUAL MAKAN DISEDIAKAN UNTUK PELANGGAN KAMI

AYUADYANI
Sms@whatsapp@telegram 0147375771
fb: r.u adyani ab rahman
fp: 3D health7beauty supplement


#KONGSI KEBAIKAN


#SEBAR KEBAHAGIAAN

"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75  PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA.


_________________________________________________________________________________Saya adalahpengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu,kelantan.Pengeposan seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU