Saturday 6 December 2014

KENALI TANDA, PUNCA DAN TIPS MENGHADAPI HEALING CRISIS/KRISIS PEMULIHAN SELEPAS ANDA MENGAMBIL SEBARANG VITAMIN

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA

Pernah tak anda alami atau meendengar kawan-kawan anda merungut, apabila mengambil sebarang vitamin atau suplemen, keadaan menjadi lebh teruk? Contohnya, makan suplemen untuk cantik, sekali jerawat yang makin meriah..Nak kurus, sihat tetiba asyik loya dan muntah..sabar...itu bukan petanda anda tidak sesuai dengan vitamin tersebut, tetapi itu adalah simptom anda sedang mengalami keadaan yang dikenali sebagai healing crisis atau krisis pemulihan. Di sini saya akan berkongsi tentang simptom2 atau tanda, punca dan tips menghadapi healing crisis ini.APA ITU HEALING CRISIS/ KRISI PEMULIHAN?

Krisis pemulihan ialah suatu proses di mana badan seseorang melalui jangkamasa pembersihan dan pembinaan semula. Sebagai sebahagian daripada proses pemulihan, badan seseorang akan mula menyingkirkan sisa toksik yang telah lama terkumpul di dalam badan selama bertahun-tahun.

Semasa proses penyingkiran toksik, badan anda akan mengalami tanda-tanda dan gejala tidak selesa, dan ini diiktiraf sebagai krisis pemulihan. Dalam falsafah Perubatan Cina, pemulihan yang sebenar perlu sentiasa didahului dengan krisis pemulihan.

Jangan takut bila anda menghadapi masalah healing crisi, ini merupakan satu petanda yang baik di mana badan anda sedang memberikan reaksi yang positif terhadap vitamin yang anda ambil dan masalah ini akan berakhir dalam beberapa sela masa.


ANTARA SMPTOM-SIMPTOM HEALING CRISIS YANG SELALU DIHADAPI:

PUNCA HEALING CRISIS SERTA SEBAB KEMUNGKINAN:

SIMPTOM PEMULIHAN SECARA UMUM:
SIMPTOM PEMULIHAN LUARAN


SIMPTOM PEMULIHAN DALAMAN:


TIPS HADAPI HEALING CRISIS/KRSIS PEMULIHAN:


Pada waktu jangkamasa krisis pemulihan ini, minumlah banyak air bersih, rehat secukupnya, dan makanlah lebih sayuran dan buah-buahan. Selagi kita memahami ini adalah simptom pemulihan, kita akan mudah melalui fasa ini. InsyaAlah.

#kongsi kebaikan
#sebar kebahagiaan

NAK JOIN KAMI JADI AHLI SHAKLEE DAN MILIKI BISNES HEBAT INI?KLIK DI SINI
NAK DAPATKAN SEBARANG PRODUK DENGAN HARGA AHLI?KLIK DI SINI.

BOLEH JUGA HUBUNGI KAMI UNTUK SEBARANG PERTANYAAN, DISKAUN HARGA DAN KHIDMAT RUNDINGAN EKSLUSIF SECARA PERCUMA.
P/S: JADUAL MAKAN DISEDIAKAN UNTUK PELANGGAN KAMI


"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?
BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..
MODAL SERENDAH RM75
PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA

pengedar shaklee bandar country homes, bandar tasik puteri, rawang, selayang, gombak, batu caves, selangor, kota bharu,kelantan.Pengeposan seluruh Malaysia.

1 comment:

 1. MESIN BASUH vs CONSUME VITAMIN
  Mesin basuh TAK CUKUP air, tak akan dapat cuci baju. Dari baju bau peluh, campur baju berkebun, baju kena tanah!. baju tak bersih. Padahal matlamat kita masuk dalam mesin basuh nak bersihkan baju. masuk sabun sepatutnya bau wangi, sabun jadi ketul2, TAK BERSIHLAH PENDEK KATA.

  Begitu juga kalau kita makan vitamin tapi TAK CUKUP air. PENYAKIT LAIN DATANG. Yang tak pernah sakit pinggang sakit pinggang, tak pernah mengantuk, mengantuk tahap dewa. Itu sebab ada mengadu makan vitamin kepuk2 tapi tak sihat-sihat.
  CHECK AIR CUKUP TAK? AIR YANG CUKUP PERLU untuk meng-effektifkan fungsi vitamin dalam badan.
  ~Sharing is Caring~

  ReplyDelete

PELUANG BISNES DROPSHIP UNTUK PELAJAR MODAL RM 35 SAHAJA

https://youtu.be/J-Xpoz6gKzU